Проф. Велислав Минеков лъже с тонове. Аз съм си го

...
Проф. Велислав Минеков лъже с тонове. Аз съм си го
Коментари Харесай

Цонко Цонев: Нека ме провери и европрокуратурата

" Проф. Велислав Минеков лъже с тонове . Аз съм си го кръстил министър на конференциите и на интервютата. Този план е към Министерство на регионалното развитие и беше координиран с Министерството на културата ". Това сподели пред БНР Цонко Цонев, някогашен кмет на Каварна, във връзка реставрацията на местността " Яйлата " и рецензиите, които министърът на културата насочи към реализирането на плана. 

Преди седмица в предаването " Неделя 150 " и се е " играло по въображението на кмета ". Според министъра на културата на Яйлата има " бутафорията от итонг и картон - реплика на цитадела ". 

Реставрацията на ранновизантийската цитадела край село Камен бряг беше осъществена преди седем години, когато кмет на община каварна беше Цонко Цонев. 

" През 2006 година ме ревизира Европейската счете палата .. Те най-малко са хора, които няма да гледат картинки, няма да слушат хора, които ще им изясняват какъв брой това е " кич " или " отпадък ".. Всичко е леснопроверимо. Документите са в общината ", акцентира Цонев в предаването " Неделя 150 ". И се закани, че може да заведе дело за набеждаване за закононарушение

" Осъдил съм няколко души за клюка. Очаквам и самата инспекция ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР