Проф. Тодор Кантарджиев - президент на България. Това ще е

...
Проф. Тодор Кантарджиев - президент на България. Това ще е
Коментари Харесай

Изненада! ГЕРБ издига Кантарджиев за президент

Проф. Тодор Кантарджиев - президент на България. Това ще е предлагането на ГЕРБ за идните президентски избори, пише седмичникът " Галерия ".

Кандидатурата на пенсионирания от служебния здравен министър епидемиолог щяла да бъде оповестена след парламентарните избори на 11 юли. За решенето на ГЕРБ съществена роля изиграла огромната поддръжка, която Кантарджиев получи след пенсионирането му като началник на Института по заразни и паразитни заболявания.

По информация на " Галерия " в началото Борисов считал да издигне кандидатурата на ген. Венцислав Мутафчийски за борбата против Румен Радев, поради престижа на членовете на Националния действен щаб, само че шефът на ВМА не се изкушавал от влизане в политиката.

Плюс на кандидатурата на Кантрджиев е фактът, че той е дълготраен член на Българска социалистическа партия и се употребява с необятна поддръжка в средите на левицата. В същото време измежду левите се чуват все по-често сериозни гласове поради намерено демонстрираният от Радев хард евроатлантизъм, написа " Галерия ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР