Проектът за изграждане на Многофункционален плувен комплекс, включващ търговско-развлекателни площи,

...
Проектът за изграждане на Многофункционален плувен комплекс, включващ търговско-развлекателни площи,
Коментари Харесай

Отлага се взимането на решение за изграждане на Многофункционален плувен комплекс в Русе

Проектът за създаване на Многофункционален плувен комплекс, включващ търговско-развлекателни площи, ще бъде още веднъж тематика на полемика на идващото 32-о съвещание на Общинския съвет. Това стана ясно след нескончаем спор в Зала „ Свети Георги “.

Съветници от всички групи в Общинския съвет взеха отношение по тематиката, като дебатът продължи часове, а замяна на остри реплики в залата не липсваха.

Кметът на Община Русе Пенчо Милков настоя, че решението би трябвало да бъде единомислещо признато и това се трансформира в причина за отдръпване на четирите докладни, импортирани и обсъждани на съвещанията на непрекъснатите комисии, както и на днешната общинска сесия.

Предстоят срещи сред кмета и общинските съветници, с цел да бъдат изчистени всички неясноти и да бъде отговорено на въпросите във връзка с Многофункционалния плувен комплекс, от който русенци и града се нуждаят.

Доказателство за острата нужда от сходно оборудване са изявленията от естрада на представители и треньори от спортната общественост в Русе, които приканиха за предоставяне на единодушие планът да се реализира.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР