Проектът Продължаваме промяната“ на бившите служебни министри Кирил Петков и

...
Проектът Продължаваме промяната“ на бившите служебни министри Кирил Петков и
Коментари Харесай

Заместник на Кирил Петков: Търсим партия опаковка

Проектът „ Продължаваме промяната “ на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев към момента търси партия мандатоносител,  водят се договаряния с няколко разнообразни партии. Това заяви пред бТВ Калина Константинова от групировката. И изясни: „ Искаме да ни оказват помощ да бъдат нашата опаковка, с цел да се явим на изборите. (…) Няма да търсим, да крадем депутати от други партии. Искаме нашата коалиция да се споделя „ Продължаваме промяната “.

Константинова бе заместител на Кирил Петков в Министерство на стопанската система във втория длъжностен кабинет, назначен от Румен Радев.  

Тя се познава с Петков и Василев от над 15 година Запознала се е с тях около дребния ѝ брат, който бил част от „ Харвардския клас “ на двамата в СУ „ Климент Охридски “. Самата Константинова също почнала да преподава в тези курсове. Тя сподели, че до момента не е била част от нито една партия.

Константинова отхвърли изказванията, че са „ президентска партия “, само че беше безапелационна, че ще поддържат Румен Радев на идния избор. А за целите на „ Продължаваме промяната ” съобщи: „ Държавата би трябвало да се махне от пътя на бизнеса, с цел да може той добре да си свърши работата. Трябва да обезпечи една обективна среда, тъй че вложителите да дойдат, само че тази среда би трябвало да е привлекателна и за хората “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР