Продуцентите на Ергенът пропищяха от претенциите на водещия Наум Шопов,

...
Продуцентите на Ергенът пропищяха от претенциите на водещия Наум Шопов,
Коментари Харесай

Наум Шопов побърка от претенции продуцентите на Ергенът

Продуцентите на " Ергенът " пропищяха от претенциите на водещия Наум Шопов, който май се е взел за огромна звезда. Актьорът не спирал да упорства за всевъзможни капризи, като се оправдава, че това е изискал по контракт, преди да се съгласи да води риалити предаването.

Първоначално доктор Тасев от медицинския сериал " Откраднат живот " отпътува самичък за Турция, където сега текат фотосите на сантименталното шоу. Той се спазарил с продуцентите при него да отидат половинката му Теа и щерка му Амая, които отлетяха към южната ни съседка 3 седмици след Наум. С тях е и сестрата на Теа Минкова - Ая, като се чака в Турция да отиде и майка им Анжела.

Синът на Христо Шопов бе настанен в прекрасен хотел, само че това не му харесало и той изискал 3-етажна къща за женската част от групата, която върви с него. В последното си видео в интернет демонстрираха къщата пода наем, която населяват, похвалиха се с басейна, който не е единствено украсителен, а е с прилични размери.
свързани новини13032на 04.10.2021
" Благодарим ти, тате, че ни обезпечи тази хубава къща. Не можехме в хотел, щеше да ни е доста тясно и няма да е удобно за детето. Тук е доста добре. Сестра ми готви всеки ден най-малко по 3 яденета за детето и по този начин аз мога да си умря и да съм спокойна, че Амая е сита ", описа разпалено Минкова.

Засега Шопов не споделя какъв брой време ще останат в Турция, само че най-вероятно най-малко още месец и по този начин цялата рода ще почива на облага много дълго време, като непрекъснато измислят нови неща, които да изискват. Самата Теа призна, че е много заета, само че всеки обед се пече на басейна и търси уместно място, където двамата с Наум да сключат брак през идната година, написа столичен таблоид.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР