Продуцентът и фотограф Виктор Димчев написа коментар в социалните мрежи

...
Продуцентът и фотограф Виктор Димчев написа коментар в социалните мрежи
Коментари Харесай

МРЕЖАТА ВРИ: Най-големият мъж в държавата се оказа Вежди Рашидов. Хвърляйте сега камъни…

Продуцентът и фотограф Виктор Димчев написа коментар в обществените мрежи във връзка абсурда с Вежди Рашидов. Kоментар на Рашидов за дамите жертва на домашно принуждение, изработен в почивката на изключителното съвещание на Народното събрание, провокира вълна от неодобрение. Малко по-късно той се извини за думите си.
Въпреки това му беше поискана оставката. По-рано през днешния ден той разгласи, че се отдръпва от Народното събрание, ГЕРБ и политиката като цяло.
Ето какво написа Димчев за Рашидов:
Най-големият мъж в страната се оказа Вежди Рашидов, на който не му направи усещане, че шепа феминистки и ПР машината от НПО-та трансформират тематиката с насилието върху дами в най-важното нещо в републиката.
Между другото множеството от водачите в ръководещата коалиция, която тика този развой, въртят по две/три и повече любовници в партиите си, млади готини девойки, чиято кариера зависи от формите им, спят в тайните им жилища, получават дарове, пари, постове и даже управляват страната.
Но казусът е Веждичката, който с изключение на благородник, е и мъж на място, който от горната страна на това беше прав.
Хвърляйте в този момент камъни, озверели вакханки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР