Продуктовата гама на Lidl - Vemondo, бе отличена с две

...
Продуктовата гама на Lidl - Vemondo, бе отличена с две
Коментари Харесай

Lidl се включва в световната кампания Veganuary

Продуктовата гама на Lidl - Vemondo, бе отличена с две награди за веган марка на интернационалните International V-Label Awards
Lidl се включва в международната акция Veganuary, която въодушевява да се въздържаме от използването на скотски храни през първия месец на годината. Веригата дава на клиентите си лимитирани и разнородни веган артикули от серията със лична марка Vemondo, както и предписания и скъпи препоръки за хранене с артикули на растителна основа, с които те да добавят менюто си.

По този метод Lidl улеснява хората, които избират единствено растителни храни, да намират това, от което се нуждаят, елементарно, бързо и комфортно. За останалите клиенти това е превъзходен метод да разнообразят менюто си този януари. Те имат опция да започват предизвикването Veganuary с апетитни Vemondo оферти – серия климатично неутрални* веган артикули, които компанията пусна на българския пазар през 2021 година Освен непрекъснатия подбор на личната марка на веригата, през януари потребителите ще могат да опитат и богато многообразие от от веган линията Vemondo, измежду които подготвени веган ястия с булгур и къри. Любителите на десертите могат да открият вегански сладолед с фъстъци и лешници или с ванилия и горски плодове.

Със своите климатично неутрални* веган артикули Vemondo Lidl се класира преди всичко в две основни категории на International V-Label Awards: „ Устойчивост “ – присъждана от 15-членно експертно жури с представители от медии и неправителствения бранш, и „ Специалната премия на публиката “ след извършено гласоподаване от 40 000 консуматори. V-Label е водеща организация, която от 1996 година насам сертифицира вегетариански и веган артикули и присъжда първите по рода си International V-Label Awards. Тези награди отличават растителни артикули за тяхното качество, иновативност и позитивно влияние.

 *Климатична индиферентност посредством компенсиране на СО2 излъчванията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР