Продуктите са на ДЗИ-Oбщo зacтpaxoвaнe Застрахователният брокер на VІVАСОМ кани

...
Продуктите са на ДЗИ-Oбщo зacтpaxoвaнe Застрахователният брокер на VІVАСОМ кани
Коментари Харесай

Телеком кани със застраховки на дома мобилния телефон и сметката

Продуктите са на ДЗИ-Oбщo зacтpaxoвaнe

Застрахователният брокер на VІVАСОМ кани клиентите си да сключат полици по три продукта, които са ориентирани към отбрана на дома, мобилното устройство и потребителската сметка. VIVACare Home, VIVACare Phone и VIVACare допълвят портфолиото на сдружението и дават обещание на клиентите надеждна отбрана. И тpитe зacтpaxoвки са на ДЗИ-Oбщo зacтpaxoвaнe EAД.

Залагайки на максимата, че нашият дом е нашата цитадела, VIVACare Home предлага отбрана на жилището и имуществото от пожар, естествени бедствия, токов удар, кражба и други неприятни произшествия.
Обект на застраховката е недвижимо имущество: солидни или полумасивни здания – апартамент/къща/вила (без спомагателни пристройки, селскостопански постройки лично, непрекъснато населявано, както и движимо имущество: домашно имущество за нормална и ежедневна приложимост - обзавеждане, дом. електроуреди, климатици и малогабаритни принадлежности за персонално прилагане.
Покрити опасности: пожар, гръмотевица, детонация, имплозия, рухване на пилотирано летателно тяло, негови елементи или товар; злоумишлени дейности на трети лица, вандализъм; стихия, градушка, пороен дъжд, наводняване, тежест при естествено струпване на сняг и/или лед, измръзване/замръзване; земетресение; приключване на вода и пара; срутване или сриване на земни пластове и/или деяние на подпочвени води; удар от транспортно средство, и/или животно, повреда с товарни и разтоварни машини; късо съединяване и/или токов удар; гражданска отговорност на застрахования за породени имуществени и неимуществени вреди на трети лица вследствие на покрито по полицата застрахователно събитие от пожар и приключване на вода; други разноски категорично изброени и с посочен предел в застрахователния документ други разноски категорично изброени и с посочен предел в застрахователния документ, кражба посредством щурм за домашно имущество, при изискване че се намира на закрито в застрахованото недвижимо имущество, което е обезпечено най-малко с железни и/или усилени порти и/или решетки и/или заключващи устройства. Застраховката може да бъде подписана без прелиминарен оглед на парцела.
Всички клиенти с домакински телефон от VIVACOM получават услугата на преференциална цена.
Застраховката се предлага в два пакета: главен и общоприет.
При главния пакет лимитът на отговорност за недвижимото имущество е 10 000 лева, за движимото имущество е 2 000 лева.; за кражба е 1 000 лева и за обезщетяване на трети страни е 500 лева Стандартната месечна такса е 3,80 лева, а месечната такса за клиенти с закрепена гласова услуга е 1,90 лева
При общоприетия пакет лимитът на отговорност за недвижимото имущество е 20 000 лева, за движимото имущество е 5 000 лева, за кражба е 2 000 лева, за трети страни е 1 000 лева Стандартната месечна такса е 5,80 лева, а месечната такса за клиенти с закрепена гласова услуга е 2,90 лева
VIVACare Home се предлага на всички нови и сегашни клиенти на VIVACOM, които са клиенти на закрепена гласова, Интернет, мобилна или ТВ услуга. Размерът на наградата е с включен налог върху застрахователната награда 2%.

В случай, че изпаднете в непредвидена обстановка, с VIVACare Вашите настоящи месечни отговорности ще бъдат покрити, с цел да можете да се концентрирайте върху същински значимите неща, дават обещание от компанията. VIVACare обезпечава отбрана от несъразмерни разноски при: безработица, корист със SIM карта; краткотрайна нетрудоспособност (злополука), за която клиентът употребява отпуск по болест; цялостна трайна нетрудоспособност (злополука), довела до неспособност за реализиране на трудова дейност; гибел в резултат на акцидент. Премията по този осигурителен артикул е 1,89 лева на месец. В случай на настъпило застрахователно събитие се изплаща обезщетение във тип на покритие на месечните отговорности по застрахованата потребителска сметка в размер на междинната сума от предходните три месечни сметки, само че не повече от 100 лева./месец.

Третият осигурителен артикул пази новия мобилен телефон от непредвидени вреди. VIVACare Phone обезпечава ремонт или подмяна при: инцидентно строшаване, измокряне, пожар, детонация, гръмотевица, естествени бедствия – стихия, градушка, проливен дъжд и наводняване, земетресение. Застраховката може да бъде задействана при цена от 1,99 лева на месец. VIVACare Phone се предлага за съществуващи и нови частни клиенти на мобилна абонаментна услуга на VIVACOM при закупуване на мобилно устройство с нова мобилна абонаментна услуга. Месечните премийни вноски на VIVACare Phone се получават като се умножи месечното тарифно число в размер на 1,55% по цената в брой на крайното мобилно устройство при свободна продажба. Размерът на месечната вноска с включен налог „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) не може да бъде по-нисък от 1,99лв.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР