ProductLead, румънската компания за иновации в сегмента на дигиталния маркетинг

...
ProductLead, румънската компания за иновации в сегмента на дигиталния маркетинг
Коментари Харесай

ProductLead променя името си на Flaminjoy след комплексен процес на ребрандиране

ProductLead, румънската компания за нововъведения в сегмента на цифровия маркетинг и автоматизиране, генериране и агрегиране на цифрово наличие на марки, трансформира името си на Flaminjoy. Стартъпът, който наскоро стартира интервенции на българския пазар, стартира новата си бранд еднаквост след сложен развой на ребрандиране. Промяната е в отговор на еволюцията на компанията и прибавянето на нови функционалности в платформата, а и за по-ясно разграничение на марката в един все по-натоварен бранш.

 
-->
Компанията, основана от румънските бизнесмени Михай Бокай и Александър Стойка-Марку, е стартъп за маркетингови технологии и през днешния ден разполага с портфолио от клиенти от Централна и Източна Европа, Азия и Латинска Америка.

„ Технологията, която създаваме, е достигнала зрял стадий и носи сложна стойност на марките, които я употребяват. Започнахме преди няколко години от простата концепция, да предоставим принадлежности за основателите на наличие, които да им оказват помощ да си обезпечат доходи от своите действия. Променихме посоката на активността безчет пъти през последните три години и през днешния ден обслужваме както марки, по този начин и основатели на наличие, предлагайки съвременни функционалности, обединени в изцяло предложение, което никой различен съперник на пазара не може да предложи. В резултат на това се отдалечихме от ден на ден от концепцията зад името ProductLead. Ето за какво почувствахме нуждата да проучим нови благоприятни условия във връзка с брандиране, позициониране и връзка на нашата технология. Работихме с сложен и умел екип и в този момент ребрандирането завърши – имаме ново име, ново позициониране, нова образна еднаквост, а също и нов уеб страница, с цел да покажем всичко, което сме постигнали през последните години във връзка с технологиите и потребителско портфолио “ – споделя  Михай Бокай, основен изпълнителен шеф на Flaminjoy.

Flaminjoy е сложна и гъвкава идея, отворена към интернационалните пазари, която има за цел да поддържа открит разговор със събеседника във всички среди, в които една марка се показва.

„ Дигиталният маркетинг се развива непрестанно, с цел да се приспособява към ежедневните промени в потребителските привички. Иновациите в цифровия маркетинг станаха наложителни за всяка организация, която желае да остане конкурентна. Нещо повече – фирмите би трябвало да бъдат отворени и гъвкави, както и да излизат от зоната си на комфорт, като ползват и тестват новостите. Маркетинговите тактики ще стават все по-интегрирани, лесни и бързи за пускане върху към този момент създадени инфраструктури. Ние донесохме на този пазара сложна технология, в която сме вложили доста и през днешния ден предлагаме ненадмината стойност “ – добавя  Александър Стойка-Марку, съосновател на Flaminjoy.

Сред нововъведенията, въведени от компанията на пазара на цифров маркетинг, са Amplifame – мобилно приложение за основателите на наличие, Social Display – новаторското решение, което сплотява наличие, генерирано от инфлуенсъри, с формати за издание, водейки до 13 пъти по-високи CTR индикатори (т.нар. периодичност на кликане), спрямо класическите формати за проявление, както и Creative Studio – редактор на наличие, който разрешава на всеки член на маркетинговия екип да сътвори десетки креативен разновидности и да ги тества за минути.

Flaminjoy е единствената платформа на пазара, която е ориентирана както към марките, по този начин и към основателите на наличие със характерни принадлежности, които взимат решения за асоцииране на марка и инфлуенсър въз основа на действителната успеваемост на акцията и продажбите. Чрез потреблението на технологията на Flaminjoy, марката генерира наличие посредством инфлуенсъри 15 пъти по-бързо, основава визуализации за дребна част от цената и реализира 60% по-висок % на реализация и до 13 пъти по-висок CTR, спрямо класическите способи. В момента Flaminjoy разполага с над 6000 основатели на наличие, регистрирани в мобилното приложение Amplifame.

Мисията на Flaminjoy е да се трансформира във водеща платформа за марките при ръководството на връзките им и да построи инфраструктура, която свързва творчеството с търговията, предоставяйки на всеки маркетинг управител платформа, която да улесни живота му и да увеличи резултата от напъните му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР