Продължителният спор между Tesla и Consumer Reports относно безопасността и

...
Продължителният спор между Tesla и Consumer Reports относно безопасността и
Коментари Харесай

Tesla Model 3 изгуби препоръката на Consumer Reports

Продължителният спор сред Tesla и Consumer Reports по отношение на сигурността и положението на колите на компанията навлезе в нова фаза. Авторитетната потребителска организация разгласи, че към този момент не може да предложи Tesla Model 3. Препоръката беше дадена през май 2018 година, когато Tesla най-накрая съумя да понижи спирачния път на колата си. Преди това Consumer Reports отхвърляше рекомендация поради проблеми като разсейващия тъчскрийн екран и неуместното возене.
Tesla Model 3 е една от шестте коли, които изгубиха доверието на организацията, наред с Chrysler 300, Dodge Charger, Acura RDX, BMW 5 Series и Volkswagen Tiguan. Общото сред тях е, че спад в оценките за надеждност води до рухването на оценките им под прага за рекомендация.

На другия полюс са BMW X3, Genesis G90 и Lincoln Nautilus , които получават потупване по рамото въз основата на позитивни мнения на техни притежатели.

Най-голям е шамарът за Tesla и Chrysler, чиито коли паднаха с цели 11 места в подреждането на Consumer Reports. Шофьорите на Model 3 цитираха недостатъци по стъклата и разхлабване на каросерията като характерни проблеми с техните коли, до момента в който притежателите на Chrysler 300 оповестяват за проблеми с трансмисията и електрониката.

Данните се набират от притежателите на към половин милион коли в годишно изследване всяка пролет. Докато Consumer Reports разгласява резултатите от миналогодишното изследване през октомври, когато Model S загуби своята рекомендация, организацията получи спомагателни отговори от членовете през лятото. Тя употребява тази информация, с цел да актуализира резултатите за надеждността за идното си автомобилно издание.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР