Продължават тежките боеве в Южна Украйна, включително в района на

...
Продължават тежките боеве в Южна Украйна, включително в района на
Коментари Харесай

Британското военно разузнаване: Продължават тежките боеве в Южна Украйна

Продължават тежките боеве в Южна Украйна, в това число в региона на град Енергодар, покрай който се намира Запорожката АЕЦ, регистрира през днешния ден английското военно разузнаване.

То написа още във всекидневната си сводка, оповестена в " Туитър " от министерството на защитата на Англия, че макар войната в Украйна Русия е почнала през вчерашния ден с сътрудници стратегически маневри " Восток 2022 " ( " Изток 2022 " ) - кулминационната точка на военните учения на страната тази година. Москва обществено разгласи, че в ученията ще вземат участие 50 хиляди военнослужещи, само че е малко евентуално действителният брой на дейните участници да е повече от 15 хиляди, отбелязва английското военно разузнаване. По негови оценки това се равнява единствено на към 20 % от числеността на съветските сили, взели участие в предходните маневри " Восток " - през 2018 година

Представянето на съветската войска в Украйна акцентира, че стратегическите учения като " Восток " не съумяват да й оказват помощ да поддържа дарба да организира комплицирани интервенции в огромен мащаб, разяснява английското военно разузнаване. Според него такива маневри минават при значително авансово квалифициран сюжет, не предизвикват инициативността и главната им цел е да впечатлят съветските водачи и интернационалната публика.

Източник Българска телеграфна агенция

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР