Продължават да пристигат благодарствени писма за организацията на престижното състезание

...
Продължават да пристигат благодарствени писма за организацията на престижното състезание
Коментари Харесай

Валят благодарности за проведения в Пловдив турнир по таекуон-до ITF

Продължават да идват благодарствени писма за организацията на влиятелното съревнование по таекуон-до ITF "България оупън ", което се организира през уикенда в Пловдив, заяви вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров. Участниците от Англия, Уелс, Гърция, Словения, Украйна, Македония и другите страни са впечатлени от гостоприемството и мащаба на извършения най-масов до момента в страната шампионат по таекуон-до ITF.

Над 700 състезатели от 15 страни мериха сили в залата на ПУ "Паисий Хилендарски ". Заедно с техните екипи - треньори, рехабилитатори, съдии и близки броят на гостите надвиши 1000 индивида.

Специални посетители на "България оупън " бяха президентът на Европейската федерация по таекуон-до ITF грандмастър Майкъл Прюит, грандмастър Гари Милър - ръководител на Британската таекуон-до федерация, ръководителят на гръцката Анастасиос Валасиади, както и ръководители от 15-те страни-участници от Европа.

"Двубоите и през двата дни сътвориха неповторима конюнктура в залата и донесоха положителни страсти на публиката. Оказа се обаче, че шестте кръга не са задоволителни. Обмисляме идващото съревнование "България оупън " да се състои в по-голяма зала, като Колодрума е извънредно подобаващ за това ", разяснява вицепрезидентът Костадин Димитров. Той благодари на президента на родната федерация по таекуон-до ITF Марио Богданов, на генералния секретар Вергилий Ситнилски, както и на цялото семейство на АСК "Тракия " за поддръжката при провеждането на шампионата.

Спортистите от пловдивския клуб се показаха почтено на "България оупън " в другите категории - Атанас Болчинов - 2-ро и 3-то място, Божидар Матов - 3-то място, Александра Матова - 2-ро място, Валентин Проданов - 3-то място, Лилия Митрева - 3-то място, Александър Стефанов - 3-то място.

"Гледаме напред и към този момент започваме да организираме Световното състезание по таекуон-до ITF през последваща година, което ще се организира в зала Колодрума в Пловдив от 24-ти до 30-ти август ", заяви вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР