Продължават да издирват нападателя, който преби медик от спешния център

...
Продължават да издирват нападателя, който преби медик от спешния център
Коментари Харесай

Нападнатият лекар от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца: Обидно ми е

Продължават да търсят нападателя, който преби доктор от незабавния център във Враца. Пострадалият е настанен в болница със съществени пострадвания, оповестява организация BulNews.

Допуска се, че нападението може да има връзка с злополуката, при която преди дни почина дете и в която той е оказвал помощ.
Прибирайки се от дежурство, незабавният доктор е бил заговорен пред блока си от висок и наедрял мъж.
„ Един човек, който беше облечен с черен суитшърт, черно яке и с шапка, ме попита дали може една цигара. Наведох се да му дам, след което той ми натисна главата с две ръце и стартира да ме удря с юмруци, лакти и колене. Прерови ми раницата с претекста, че съм тровил кучета. Аз бях със служебното яке на незабавния център “, изясни потърпевшият доктор Кирил Петров.

Нападателят бяга, а съседка вика полиция и кола за спешна помощ. Прегледани са камери от прилежаща къща.
„ Главоболието е доста мощно. Избити са ми зъби, останалите се клатят. Зашит съм на устната и челото “, добави медицинският експерт.
Мъжът позволява, че нападението има връзка с злополуката, при която почина тригодишно дете. Той е бил част от втория незабавен екип, оказал помощ на майката.

„ Те си заплашваха. После на идната нощ научавах от сътрудници, че отново е имало закани. Обидно ми е, тъй като, помагаш на някого, а после… Обидно ми е “, уточни Петров.
Мъжът се тормози за фамилията си. Спешните екипи от болничното заведение във Враца към този момент се отзовават на някои повиквания, придружавани от полиция. Колеги и близки на медика са шокирани.

„ Не може да се работи в такава среда и по този метод да се позволяват някакви битови проблеми или други проблеми – не е това методът ”, разяснява доктор Ани Костов.
„ Той е толкоз добър, че на мравката път прави. Работи на няколко места, с цел да си устоя фамилията “, описа Величка Томова, съседка на медика.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР