Продължаваме със строителството на детски градини. Четири нови сгради на

...
Продължаваме със строителството на детски градини. Четири нови сгради на
Коментари Харесай

Четири нови детски градини в София обеща Фандъкова


Продължаваме със строителството на детски градини. Четири нови здания на детски градини ще бъдат отворени през тази година, сподели кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова по време на откриването на новата детска градина в постройката на бившето Боянско учебно заведение.

„ Откриването на детска градина „ Детски свят “ в постройката на Боянското учебно заведение е събитие за квартал Бояна. Тук сме съчетали опцията две групи деца от Бояна да могат да получат най-хубавото обучение и образование и въпреки това да съхраним една постройка, която е монумент на културата “, сподели Йорданка Фандъкова и показа, че инвестицията в постройката е в размер на 1 милион и 200 хиляди лв.. Просторната постройка предлага съвременни светли занимални и спални пространства, физкултурен салон и салон за тържества, налична среда. Проектът е осъществен по искане на жителите на кв. „ Бояна “.

Тази година следва да открием още 4 нови детски градини, които ще бъдат подготвени до края на годината. Една от тях още веднъж е в регион „ Витоша “ в квартал „ Драгалевци “. Нови здания на детска градина се построяват в регион „ Красно село “, „ Люлин “ и „ Младост “. Заложили сме над 22 милиона лв. за строителството на 8 нови здания, две от тях са още веднъж в регион „ Витоша “ в кварталите „ Княжево „ и в „ Павлово “, сподели още столичния кмет. Сгради на детски градини ще се построяват в регионите „ Искър “, „ Нови Искър “, „ Красно село “ и „ Подуяне “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР