Продължаваме промяната вече е Продължаваме агонията, заяви пред БНР лидерът

...
Продължаваме промяната вече е Продължаваме агонията, заяви пред БНР лидерът
Коментари Харесай

Костадинов видя враждуващи мафиотски кланове, какво ще подкрепи

" Продължаваме промяната " към този момент е " Продължаваме мъката ", съобщи пред БНР водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. По думите му в ръководещата коалиция " между тях се държат като представители на враждуващи мафиотски кланове ".

В предварителни избори няма нищо ужасно, счита той. Според него държавното управление се пробва " да залъже със стотинки " тъкмо хората, които желаят такива избори.

За двата сюжета - негласна коалиция Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и " Възраждане " и втори кабинет в границите на този парламент ГЕРБ, Има Такъв Народ и " Възраждане ", Костадинов сподели, че " става въпрос за елементарни клюки " по техен адрес. " Повтаряме към този момент години наред, че задачата на " Възраждане " е една – да управляваме независимо страната ", безапелационен е партийният водач.

Няма да влезем в на ниска цена политически пазарлък, увери той. Като причина Костадинов посочи " генерални геополитически разминавания " с представителите на останалата част от политическия хайлайф.

Лидерът на " Възраждане " сложи 5 условия, с цел да договарят. Това са да се изтегли проектът за въвеждане на еврото, да се приключи договорът за даване на непознати военни бази, да се сътвори необятен преговорен екип от всички политически сили за предоговаряне с Брюксел на изискванията на участието ни в Европейски Съюз, насрочване на референдум за участието ни в НАТО и неотложно повдигане на глобите против Русия.

" Единственото, което ще подкрепим, ще бъдат новите стойности на пенсиите ", посочи Костадинов по отношение на идната актуализация на бюджета.

В оферти проектобюджет има числа и цифри, които са плашещи, разяснява Костадин Костадинов, като уточни новия държавен дълг, инфлацията и неправилното систематизиране на средствата и неналичието на такива за общините. Парадоксът е, че част от ограниченията, които ние предложихме, в този момент ги предлага самото държавно управление, означи той.

" Възраждане " има собствен претендент за ръководител на КПКОНПИ, заяви още Костадинов, като даде за Бойко Рашков единствената позитивна оценка за министър от държавното управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР