Продължаваме промяната-Варна отстрани свой член, задържан при полицейска операция, в

...
Продължаваме промяната-Варна отстрани свой член, задържан при полицейска операция, в
Коментари Харесай

Активист на ПП се оказа наркодилър с крадено порше, изключиха го

" Продължаваме промяната-Варна " в профил собствен член, арестуван при полицейска интервенция, в която бе разрушена високотехнологична наркооранжерия в село Млада армия.

" Във връзка с публикуваната информация, че Пламен Пенев, член на ПП-Варна, е арестуван, заявяваме, че незабавно откакто информацията за това ни стана известна, той е отхвърлен и с краткотрайно прекъснато участие ", оповестяват във Фейсбук страницата си от локалната конструкция на партията.

Драмата е следната - в двора на някогашна птицеферма в село Млада армия бе открита високотехнологична наркооранжерия.

На голямо хале, пригодено за развъждане на растения от рода на конопа, се натъкват криминалистите при профилирана полицейска интервенция.

Иззети са 923 растения, достигнали друг етап на развиване, високо софтуерно съоръжение, суха тревиста маса и материали за развъждането им. В парцела е открит и откраднат автомобил „ Порше 911 “.

Кражбата е декларирана на 31 август от притежателя му в София. При огледа експертите схващат, че идентификационните номера на колата са заменени.

По случая бе арестуван 33-годишният варненец Пламен, ползвател на парцела, който се оказва и член на Политическа партия.

По случая са формирани две досъдебни производства, работата по които продължава под надзора на прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР