Продължаваме промяната става партия. Но не каква да е, а

...
Продължаваме промяната става партия. Но не каква да е, а
Коментари Харесай

Кирил Петков Петков и Асен Василев правят виртуална партия

" Продължаваме промяната " става партия. Но не каква да е, а виртуална. Тя ще се развива главно в интернет, структурите й ще са онлайн и ще заседават съвременно - в цифровия облак. За набиране на нови членове въпреки всичко по места ще има " аналогови " районни офиси с локални координатори.

Учредителното заседание ще се състои на следващия ден (18 април 2022 г.) и радикално ще се отличава от партийните конгреси, с които сме привикнали.То стартира в 17 ч., ще бъде вечерно и ще се състои в зала " България " на Пловдивския панаир. Критици на начинанието видяха знак в избора на територия.

Панаирът под тепетата е благосъстоятелност на върлия зложелател на вицепремиера и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Георги Гергов. Но уредниците на събитието отхвърлят. Първо Кирил Петков и Асен Василев не желали конгресът да е в София като на останалите партии. Второ - в събота сутринта Петков излетява от Пловдив за Битоля, където с вицепрезидента Илияна Йотова и някогашния македонски министър председател Люпчо Георгиевски ще открие новия офис на българския културен център “Иван Михайлов ”.

Двама съпредседатели ще има новата партия - Кирил Петков и Асен Василев. Не се чака те да имат заместници.

Възстановяване на свободата на словото и връщане на доверието на жителите в институциите са главните правила на новата партия, гласи учредителната й декларация. " Продължаваме промяната " ще се бори за господство на закона, тъждество на жителите пред закона, самостоятелна правосъдна власт, ценене на главните права на индивида.

Мотото на кабинета " Кирил Петков " - нулева приемливост към корупцията, остава основна цел на партията. Тя ще се управлява оперативно от изпълнително бюро с не повече от 15 членове. В Националния съвет на Политическа партия ще влизат всички депутати и министри от партията.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР