Продължаваме Промяната си отварят тила по много нецелесъобразен начин като

...
Продължаваме Промяната си отварят тила по много нецелесъобразен начин като
Коментари Харесай

Политолог: Пътищата на „Продължаваме промяната“ и президента се разделят

" Продължаваме Промяната " си отварят тила по доста неуместен метод като подлагат на критика Радев. Доверието се отдръпва от Петков и неговото държавно управление поради това. Пътищата на Политическа партия и президента се разделят. Ако не престават по този начин смяната, скоро ще смъкна доверието си от тях ". Това съобщи пред политологът Слави Василев.

Според него президентът няма да покаже пестник. " Президентът е стожер на хората, които желаят смяната да се осъществя. А Стефан Янев се хвърля в борбата и работи самичък. Смята, че може да сплоти българите към своето име. Докато не се появи различен политически индивид, той има шансове. Българското политическо пространство търси нов воин ", уточни той. И посочи, че ще има предсрочни парламентарни избори, тъй като обединението е напрегнат.

" Правителството спря целеустремено да работи с " Газпром " не поради заплащането с рубли, с цел да задоволи нечии други ползи ", акцентира Василев.

По думите му делението сред " ляво " и " дясно " от дълго време загуби своя смисъл. " Патриотичният сегмент е покрит от искащите да го завладеят. Янев с изключение на да е служебния министър председател, който е станал подобен с помощта на Радев, не виждам какво друго преимущество има ", разяснява политологът. И добави, че политическият вакуум е издигнал " Продължаваме Промяната ", само че президентът им е дал подтик.

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР