Продължаваме промяната няма да влиза в коалиционни преговори с ГЕРБ,

...
Продължаваме промяната няма да влиза в коалиционни преговори с ГЕРБ,
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Опазил Господ от коалиционни преговори с ГЕРБ

" Продължаваме промяната " няма да влиза в съдружни договаряния с ГЕРБ, няма да поддържа държавното управление с мандат на тази партия и няма да включва представители на ГЕРБ в възможния план за кабинет с втория мандат. Това разгласи депутатът от Политическа партия Даниел Лорер пред Нова тв.

В същото време той съобщи, че равносметката от срещата сред ГЕРБ и Политическа партия е позитивна. Той изясни, че " Продължаваме промяната " са съумели да извадят ГЕРБ от " калната предизборна изразителност и са почнали да ги притискат да мислят в действителност за проблемите на хората и решенията, препоръчани от Политическа партия

" Видяхме нещо доста позитивно. ГЕРБ се разноски по материала на " Промяната ” и сподели, че всичко им харесва, стига да има пари в бюджета. Най-интересното беше, че май-постигнахме и втори триумф през вчерашния ден. Ако мога да тълкувам мистериозното изявление на Борисов, той май ни поддържа за концепцията да заявяваме пред служебното държавно управление, че би трябвало да внесе бюджет ”, сподели Лорер.

В отговор на въпрос дали диалозите сред Политическа партия и ГЕРБ са стъпка към бъдещо съдействие, Лорер сподели: " Опазил Господ да е стъпка към каквито и да е било съдружни договаряния. Изолацията на ГЕРБ стана ясна от ден първи. Отне им три дни да си изберат ръководител на Народното събрание. Но ние доста ясно декларирахме, че проблемите на хората за нас са номер едно. Ние сме градивна съпротива и ще си приказваме с всеки, в това число и с тях ”.

Ако управлението на Политическа партия реши, с вторият мандат партията ще предложи държавно управление на малцинството с съответни политики. " Участие на ГЕРБ в държавно управление на " Промяната ” също е немислимо ”, сподели Лорер.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР