Продължаваме промяната не искат да има правителство на това, което

...
Продължаваме промяната не искат да има правителство на това, което
Коментари Харесай

Човек на Промяната извади на бял свят разцепление в ГЕРБ

" Продължаваме промяната " не желаят да има държавно управление на това, което те дефинират като " тройната коалиция „ Магнитски ” - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия ", съобщи в изявление за НоваНюз Венко Сабрутев от Политическа партия.

„ Видяхме на вчерашната среща, че има огромно разединение в ГЕРБ-СДС. Ако ви направи усещане, Делян Добрев и други негови сътрудници желаеха да прекратят диалога на първите две минути. В същото време видяхме лъч светлина – Мария Габриел. Тя реши да дава отговор на въпросите ни и да влезем в разговор, какъвто не е имало до момента ”, изясни Сабрутев.
-->
И добави, че решението им не се е трансформирало – обединението " Продължаваме промяната-Демократична България " няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ-СДС.

„ Днес на Изпълнителния съвет се реши предвид на смяната в ситуацията да огледаме опцията дали има метод в България да се провежда устойчиво и свястно ръководство. Във вторник вечерта всички органи в обособените партии ще вземем групово решение ”, сподели още депутатът от ПП-ДБ.

„ Голямото терзание е кой ще ръководи в действителност - дали ще е Габриел, Борисов или Добрев. На срещата видяхме, че на Габриел не просто й шушукат в ухото, а на моменти напряко й взимат микрофона. Пешките на ГЕРБ-СДС, които са фронтовата линия, вършат бурята, с цел да може „ индивидът слънце " да пристигна ”, сподели още Сабрутев. Според него в партията на Борисов би трябвало да се направи тежка промяна.

„ Тези, които ясно са се потвърдили като хора, които работят срещу интереса на страната, би трябвало да излязат. Мария Габриел повтори нашата стратегия с леки ремонти. Нямаме терзания към политиките, а към това дали ще се осъществят ”, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР