Продължаваме промяната“ и Демократична България“ може да са първа политическа

...
Продължаваме промяната“ и Демократична България“ може да са първа политическа
Коментари Харесай

Сензация от Цветан Цветанов? С кого отива на избори

„ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ може да са първа политическа мощ на 2 април “, това съобщи ръководителят на Републиканци за България Цветан Цветанов пред „ Бъгария он еър “. И с коментара си за двете партии остави публиката да гадае дали ще се причисли към обединяването или не.

По думите му обединяването на Политическа партия и Демократична България би имало по-голям късмет, в случай че обере външна страна от партии и сдружения, като по този метод ще вземат вота на тези, които не гласоподават. 
-->
„ От Републиканци за България направихме нашия избор с безучастие в предходните предварителни парламентарни избори. Подкрепихме както „ Продължаваме промяната “, по този начин и „ Демократична България “. Специално в Шумен имахме съществено организационно присъединяване. С сходна настройка сме да ги подкрепим, тъй като колкото и да споделят някои, че може би не е най-хубавото, което имаме, аз мога да кажа, че сега на политическата сцена по-добро няма, с цел да се сътвори сила за смяна, която би трябвало да се случи “, съобщи ръководителят на партията.   

Според Цветанов идните предварителни избори няма да решат политическото бъдещето, а локалните избори на есен. При неналичието на постоянно държавно управление и постоянен кабинет това би довело до „ фундаментални неточности “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР