Продължаваме промяната-Демократична България не изключва възможността за промяна в състава

...
Продължаваме промяната-Демократична България не изключва възможността за промяна в състава
Коментари Харесай

Денков за исканията на ГЕРБ: Възможно е, всичко е възможно

" Продължаваме промяната-Демократична България " не изключва опцията за смяна в състава и формата на проектокабинета. Това е изискването за размразяването на договарянията за втория мандат, което по-рано бе сложено от ГЕРБ.

" Разговорите по такива значими въпроси не би трябвало да се водят през медиите. Очаквам да се чуем с Мария Габриел и да забележим по кое време ще седнем на масата, с цел да обсъждаме същината ", сподели пред публицисти в Народното събрание номинираният за ротационен премиер Николай Денков.

Той добави, че ПП-ДБ ще води диалози с всички парламентарни групи, само че е най-логично първо да се потърси поддръжка от най-голямата парламентарна група ГЕРБ-СДС: " Мнозинство най-лесно, най-конструктивно би могло в тази настройка на Народното събрание да се получи с ГЕРБ. "

По-рано Мария Габриел и вицето на Бойко Борисов Томислав Дончев желаеха точно тя да бъде първият министър председател, както и да настъпи смяна и на състава, и на формулата на готвения с втория мандат Министерски съвет. 
ТЕМА преди 12 минути 219 преди 1 час 605 преди 3 часа 3015
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР