Продължаваме промяна - Демократична България и Спаси София внесоха документите

...
Продължаваме промяна - Демократична България и Спаси София внесоха документите
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Улици като Аксаков и Граф Игнатиев могат да се сдобият с по-хубави имена

" Продължаваме смяна - Демократична България " и " Спаси София " внесоха документите за регистрация на локалната коалиция за изборите в София в общинската изборна комисия.

" Явяваме се обединени на тези избори, с цел да дадем подтик на града. Да работим всички дружно за един по-хубав и съвременен европейски град. Чакаме ГЕРБ да разгласи претендента си, това е основано на астрология, очакваме да се наредят напълно вярно планетите ", заяви Васил Терзиев. Преди това той разяснява в студиото на Българска национална телевизия, че " битката е против модела на ръководство, а кой е претендентът на ГЕРБ няма значение ".

" Критиките са към централизирания модел на ръководство, фаворизирането на избрани компании и региони, наш кмет, ваш кмет - това са пороците, които желаеме да почистим от ръководството ", сподели Васил Терзиев и акцентира, че задачата е да няма балотаж. Васил Терзиев акцентира, че са нужни повече средства и по-добро обмисляне, да се дадат повече пълномощия на районните кметове.

" Важното е да има конфликт на хрумвания, а не на отказване. Нямам обязаност с никакви служби. Отварянето на досиетата на родителите ми не е в моите пълномощия ", сподели още Васил Терзиев и добави, че някои от улиците като  " Граф Игнатиев " и " Аксаков " могат да се снабдят с по-хубави имена.

" Общото в бизнеса и политиката е умеенето да работиш с хора, да намираш метод, по които да обединиш всички. Различното е отговорността ", счита Терзиев. Твърденията, че ще е претендент за предстоящ министър председател, Терзиев дефинира " като нещо в областта на опциите ", само че разясни, че първата стъпка е кметският пост в столицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР