Продължаваме да следим кои зодиакални знаци гледат не един в

...
Продължаваме да следим кои зодиакални знаци гледат не един в
Коментари Харесай

ТОТАЛНО НЕСЪВМЕСТИМИ! ЗОДИИТЕ, ОТ КОИТО ДА СТОИТЕ ДАЛЕЧЕ В ЛЮБОВТА (ЧАСТ 2)

Продължаваме да следим кои зодиакални знаци гледат не един в различен, а в напълно друга посока, и е по-добре да не помнят за интимните връзки между тях.

Везни

Забравете за: Дева

Образованите и учтиви Деви на пръв взор наподобяват като съвършената ви половинка. Имате сходни усети и обичате да се наслаждавате на красивите неща в живота. Но перфекционистите Деви непрекъснато се стремят към самоусъвършенстване, а вие, Везни предпочитате да гледате на света през розови очила. Ще се почувствате притиснати от непрестанните им подкани за деяние и акуратност и от безкрайните им препоръки за самоусъвършенстване. А насочат ли сериозните си погледи към вас, можете да се простите с химията посред ви.

Скорпион

Забравете за: Близнаци

Въпреки че сте безнадеждно привлечени от лекотата на Близнаците, неспособността да ги приземите (или обвържете) ще извади нескрито най-лошото от характера ви. Нестабилните модели на другарство на Близнаците ще ви карат постоянно да проверявате телефона си, а безсрамното им кокетничене ще ви трансформира в гневно ревностни лунатици.

Стрелец

Забравете за: Рак

Възпитаните и леко консервативни Раци са прелестни за другари, само че е по-добре да си останете другари. В любовта те могат да ви се сторят прекомерно прилепчиви и лигави. Предупредителната ви тревога ще звъни всякога, когато след сантиментална среща Ракът стартира да приказва за брак и семейство. А сантименталните му картички и писма може да задействат защитните ви рефлекси и жестокото ви възприятие за комизъм. Просто не става.

Козирог

Забравете за: Овен

Овенът е детето на зодиака, а вие сте главата на фамилията. И двете зодии носите рога, с помощта на които двойката ви бързо попада в убиваща романтиката битка за взаимоподчинение. Дори да сте свръхтърпеливи, сигурно ще изпаднете в шок, когато откриете по какъв начин свободолюбивите Овни се усещат съвършено харчейки мъчно извоюваните ви пари скоро откакто са пропилели своите.

Водолей

Забравете за: Телец

Колкото и да се възхищавате на сантименталния плам на Телците, буйният им интензитет ще остане тайнственост за вас. А може би даже и скучен. Просто не разбирате за какво им е да чуват непрекъснато „ обичам те “ и за какво се усещат застрашени, когато решите да излезете с приятелите си без тях. Скъпите им усети пък са в цялостен спор с филантропичната ви природа. Докато те поръчват омари и хайвер, вие предпочитате да дарите тези пари за битката с изтребването на редки типове животни. Сблъсъка сред полезностите може изцяло да унищожи връзката ви.

Риби

Забравете за: Лъв

Имате ли потребност от отмора, Риби? Вероятно в началото ще сте запленени от галантните сантиментални жестове на Лъва. Или от метода, по който „ единствено още едно пиво “ се трансформира в48-часова среща. Но кой е този човек, който непрекъснато ви настава по мазолите? Желанието ви да потънете в най-дълбоките води е в цялостен контраст с желанието на Лъва да е постоянно на върха и под светлините на прожекторите. Борбата за превъзходство на гордия Лъв може да ви накара да се почувствате изцяло непотребни във връзката ви. По-добре бягайте!

Текст: http://fashioninside.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР