Продължаваме да правим всичко възможно да излъчим правителство в този

...
Продължаваме да правим всичко възможно да излъчим правителство в този
Коментари Харесай

От ,,Промяната“ ревнаха: БСП трябва да преосмили позициите си! Имат време до петък

„ Продължаваме да вършим всичко допустимо да излъчим държавно управление в този мандат. В понеделник Политическа партия даде мандат за договаряния, само че с оглед новата информация на масата за договаряния, ще се съберем още веднъж да разясняваме. Надяваме се и Българска социалистическа партия да осмисли своето мнение. Виждате, че основаването на държавно управление в този мандат е приоритет и на българските жители ”, сподели Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната ” в коридорите на Народното събрание.

Той не даде отговор дали Кирил Петков ще бъде заменен като кандидат-премиер-

„ Сега би трябвало и ние и Българска социалистическа партия да преосмислим позициите. Ще създадем всичко допустимо да създадем държавно управление в този парламент. Не сме стигнали на стадий да обсъждаме личен състав на държавното управление, разисква се формула, която да сплоти всички партии. Път за договаряния постоянно има, другояче нямаше да са договаряния, а извиване на ръце. Имаме време до петък до връчване на мандата“, приключи Гюров.

По думите му решението за изгонването на руснаците е на Министерски съвет – „ Знаете, че там работи правилото на пропорция, не виждам драма“

Пред публицисти краткотрайно изпълняващият длъжността ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов съобщи, че въпросът за договаряния за ново държавно управление ще се решат в Политическа партия. Запитан дали са склонни да премислят кандидатурата на Кирил Петков за министър председател, Иванов съобщи, че сходни решения не се взимали еднолично.

Той обаче удостовери, че не е осведомен с отчета на ДАНС за гоненето на съветските дипломати, както и че няма визия за проблема, тъй като това било работа на изпълнителната власт.

По закон обаче отчетите на ДАНС с сходна информация се изпращат до президента, ръководителя на Народното събрание и премиера.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР