Продължава специализираната полицейска акция за спазване на Закона за движение

...
Продължава специализираната полицейска акция за спазване на Закона за движение
Коментари Харесай

Полицията е хванала 35 пияни водачи за последните 24 часа

Продължава профилираната полицейска акция за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата с акцент върху определяне на водачи, използвали алкохол и наркотични субстанции , като за последното денонощие са открити 35 водачи седнали зад кормилото след използването на алкохол, оповестиха от Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От началото на профилираната полицейска интервенция са тествани 9002 моторни транспортни средства. Извършен е надзор на 11 940 водачи и пасажери. До момента са формирани 2377 фиша и 695 акта за открити административни нарушавания. В рамките на миналия ден са открити общо 35 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол - 20 от тях са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 15 - с над 1,2 на 1000, а 8 са отказали тест. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 26 водачи , други 8, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.

Министерство на вътрешните работи всекидневно уведомява за броя на хванатите под влияние на субстанции водачи. Припомняме, че , при която починаха две млади дами,
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР