Продължава разправата между хора на Корнелия Нинова в държавните дружества

...
Продължава разправата между хора на Корнелия Нинова в държавните дружества
Коментари Харесай

Нов удар срещу Радев! Сложена от Нинова за шеф на ДКК: Новият министър оказва политически натиск

Продължава разправата сред хора на Корнелия Нинова в държавните сдружения и новия стопански министър. Изпълнителният шеф на Държавната консолидационна компания (ДКК) Смиляна Нитова-Кръстева, която ще е и лидер на листата на Българска социалистическа партия в Хасково, упрекна служебният министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов, че „ стопира процесите, оказва политически напън, дестабилизира сдруженията и компанията и като цяло не работи в полза на страната “.

В момента Стоянов пробва да назначи още трима членове към борда на шефовете на Държавната консолидационна компания – Венцислав Димитров, Костадинка Кърджиева и Иван Зангочев. Смиляна Нитова-Кръстева отхвърля да назначи тези трима души, поради метода по който са ѝ показани документите за тяхното участие, а точно не са показани протоколи за тяхното назначение.

„ Министър Стоянов основава усещане в обществото, че става нещо неправилно. Предния ден „ Кинтекс ” подписа огромен контракт за стотици долари, с което подсигурява работата на сдружението най-малко 5 години напред ”, сподели социалистката на конференция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР