Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред

...
Продължава предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС вдигнаха Добрич на крака: ,,Промяната“ са нарциси! Ако не си съгласен те определят за лош

Продължава предизборната обиколка на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Пред препълнената зала в Добрич той пожела триумф на лидера на листата Деница Сачева, а стотици гласове в залата скандираха „ Победа “.
От 2 г нашата страна е парализирана от опитите на „ Промяната “, които ни обещаваха ярко бъдеще, напредък и разцвет. Знаете до къде ни докараха – висока инфлация и цени до небето, спрени инфраструктурни проекти… Изхарчиха всички спестявания “, уточни лидерката на листата Деница Сачева.
За поддръжка бяха пристигнали някогашните министри Красен Кралев, Росен Желязков, Костадин Ангелов и Даниел Митов. На сцената бе и шефката на ПГ на ГЕРБ в 48-то Народно събрание Десислава Атанасова, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и евродепутатът Емил Радев. Утре в Добрич ще пристигна и Делян Добрев, с цел да се срещна с бизнеса в региона. Тук са най-хубавите, които са подготвени да работят за по-доброто за всички нас, сподели Сачева.
„ Твърдят, че са вдигнали приходи и пенсии, само че подвигнаха инфлацията и цените. В пенсиите сложиха добавките, които ние започнахме. Благодарение на нашето изпитание и персоналното решение на господин Борисов бяха отделени за всеки пенсионер. Днес ни укоряват, че единствено те мислели за другите, само че крадат от нашето бъдеще, тъй като разноските, които направиха ще би трябвало да бъдат финансирани или със заеми, или с налози. Получихме България на двуличието – на двойните стандарти и двойния морал. Политиката не е прахуляк за пране, където всичко става бързо и елементарно. Тя е сериозна работа за съществени хора с опит, познания, мъдрост и любов за България, каквито са хората на ГЕРБ-СДС, като екип с нашия водач Бойко Борисов, който единствен може да изведе страната от рецесията “, съобщи Сачева.
„ България е в обърканост. 2 години, в които етикет на ръководството на „ Промяната “ са емиграцията, инфлацията, изолацията и излагацията. 2 година, в които тези думи са знак на ръководството на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков и всички други дилетанти, които се упражняваха на наш и ваш тил в ръководството на страна. Не може да позволим това да продължава “, съобщи Атанасова.
„ Няма по какъв начин тези, които говореха за нулева приемливост към корупцията да са обвързани в шуробаджанашки схеми и да желаят да ни ръководят, няма по какъв начин да заплащат стотици хиляди от нашите пари за „ услуги от неверен ъгъл “. Няма по какъв начин да прпдължи застоя на България, да продължат арестите, да се харчат по 9 млрд за дни без да ни споделят защо. В неделя, на втори, гласувайте за тези, които могат да се оправят и са го потвърдили. За тези, които 3 пъти носиха отговорността за страната. За единственият и можещ тим – на ГЕРБ-СДС “, надъха залата тя.
Шампионката Стойка Кръстева, която пристигна с дребното си дете също надъха присъстващите да гласоподават с номер 2 на втори април. Евродепутатът Андрей Новаков пък съпостави свършеното от държавното управление на ГЕРБ и резултатите от ръководството на кабинета „ Петков “, предава 24 часа. Инвестициите секнаха, а проектът за възобновяване боксува, уточни той и се разгневи, че 2 година европейските средства, ориентирани към България, не се ръководят добре.
„ Днес земеделските производители, по-точно зърнопроизводители блокираха 4-те гранични пункта с Румъния. Те основателно се тревожат от зелените коридори и вноса на на ниска цена украинско зърно, само че да кажем за какво стигнахме до тук. М.г. по това време настана суматоха в целия свят във връзка с зърното и нашите умници от Политическа партия не разрешиха износа. Той тогава се осъществяваше на повече от 800 лева и тъй като не желаеха да нарушават разпоредбите на Европейски Съюз, започнаха номера с фитосанитарния надзор и най-после износът не бе сбъднат. Сега България има повече 1,5 тона зърно неосъществено, а ще пристигна новата годишна продукция. Заради неразумните дейности на промянкаджиите стигнахме до това. Те би трябвало да си отидат, тъй като не заслужават да ръководят България. Не заслужават, тъй като не могат “, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.
Май сме единствените, които може да извадим България от рецесиите, в които е затънала, счита пък Даниел Митов. И упрекна Политическа партия, че до каквото са се докоснали, всичко са унищожили и провалили. „ те са нарциси, с които не може да разговаряш без да ти обяснят, че идват да вършат нещо положително. Ужким се грижат за всички, а в случай че не си склонен те дефинират за неприятен. Усвоили са „ съчувствен егоизъм “. По-лоши са от фашистите и комунистите. Делят хората на верни и неправилни, на свестни несвестни. избирам да съм несвестен в техните очи “, съобщи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР