Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, която изчезна безследно

...
Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, която изчезна безследно
Коментари Харесай

Гореща версия: Видели Ивана на километри от Дупница? Спасител на Сашко също я търси

Продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, която изчезна безследно от своето учебно заведение. В обществените мрежи интензивно тече продан на информация и оферти къде може да се намира тя.
Във Facebook група на майки от Благоевград се появи информация, че ученичката е била видяна в града. Групата е поверителна, а информацията е от 25 февруари. Повече детайлности, обаче, не се дават.
Най-различни догатки за това какво се е случило с момичето се въртят в мрежата. Според някои е допустимо изгубването ѝ да било проведено и тя да се е качила в автомобил на Е-79. Затова е допустимо Ивана да е оставила съзнателно телефона на учителката си, с цел да не може да бъде проследена, предава Блиц.
Хора, участващи в издирването, оповестиха, че са видели бащата на момичето също да я търси в покрайнините на града.
В издирването се включи и Ивелин Иванов – радиоестезистът, който единствен откри точната локация на изгубения Сашко от Перник. Той разгласява в обществената мрежа местоположения, на които е допустимо Ивана да бъде открита. Цветелина Александрова – момиче, което е приключило учебното заведение на Ивана, удостовери в коментар във Facebook, че тя фактически е била унизена: „ Реално пиша този коментар и се надявам повече хора да го видят. Момичето беше от моето учебно заведение и ежедневно гледахме по какъв начин я тормозят подбутват и тн. Същите в този момент “ганстерки и ганстери “ качват постове и влизат под групите и пишат всевъзможни нелепости и се вършат на съпричастни.
Ами не е метода след дъжд качулка, където и да е момичето е избягало поради такива хора които се мислят за повече от нея. Не сте повече от нея като носите грим, нокти 2 метра, държите цигарата в уста и сте облечени в реплики на скъпи облекла. Дано се откри и тези които си мислят, че вършат положително не е по този начин. Не ви го поисквам само че ще го разберете в случай че един ден се случи и на вас “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР