Продължава драмата с известен наш фолк певец.След като НАП запорира

...
Продължава драмата с известен наш фолк певец.След като НАП запорира
Коментари Харесай

Драмата е продължава! Милко Калайджиев с шокиращо признание

Продължава драмата с прочут наш фолк артист.

След като Национална агенция за приходите запорира имуществото на Милко Калайджиев, следва да организира търг, плануван за 15 май, на който да продаде къщата му за посетители в с. Мезек.
-->
Певецът бе сполетян от неприятностите, откакто от НФ „ Земеделие “ му желаеха да върне 309 хиляди лева евросредства, вложени в частната му стопанска активност. Според фонда прегрешението му е, че не е правил по 80 бона годишен оборот в първокласната си странноприемница.

Истината на Милко обаче се оказва напълно друга. Той споделя, че от НФ „ Земеделие “ измислили проект със задна дата, за който настояват, че не е изпълнен. Категоричен е, че няма нито едно нарушаване и постоянно е бил безупречен. Той е уверен, че всичко това е клопка, авансово готова от държавните институции.

Категоричен е, че към ден сегашен продължава да няма никакви отговорности към Национална агенция за приходите. Всичко, което е на негово име е запорирано, като се изключи къщата им в Свиленград, която се води на името на брачната половинка му

Предвид, че целият този напън идва от София, Калайджиев подозира, че задачата е да им продадат къщите и да усвоят парите от Европа, преди да приключат двете групови каузи, които водят 284 притежатели на къщи за посетители, ужилени от ДФЗ.

Притеснява се, че в случай че майка му разбере за протичащото се, ще почине, написа Уикенд..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР