продължава да предлага на зрителите хитови заглавия на достъпни цени.

...
продължава да предлага на зрителите хитови заглавия на достъпни цени.
Коментари Харесай

А1 Видеотека предлага на абонатите „Дакота“, „Последна нощ в Сохо“ и „Зона 414“ през юни

продължава да предлага на феновете хитови заглавия на налични цени. През месец юни клиентите на Xplore TV ще могат да се насладят на селекция от хитови филми, включваща ленти за всеки усет като „ Дакота “, мистерията „ Последна нощ в Сохо “ и научнофантастичния трилър „ Зона 414 “.

Семейната лента „ Дакота “, която през юни феновете ще могат да гледат в, споделя за неотдавна овдовялата самотна майка Кейт Сандърс, която живее във фамилната плантация в Джорджия с щерка си Алекс. Те се борят за оцеляването на стопанството, а провокациите стават още по-големи, когато на прага им се появява кучето Дакота. Покойният татко на Алекс е морски пехотинец и е предиздвикал собствен другар да му обещае, че, в случай че нещо се случи с него по време на войната, кучето му Дакота ще бъде върнато живо и крепко вкъщи. Така Дакота нахлува назад в живота на основните герои и го прекатурва с главата надолу. Преминавайки през доста компликации, те се научават, че няма нищо по-важно от това да пазиш своето семейство и всичко, което то цени.

предлага и мистерията „ Последна нощ в Сохо “, която споделя за Елоиз " Ели " Търнър - младо момиче, обичащо музиката и модата на Лондон през 60-те години на предишния век и мечтаещо да стане фешън дизайнер. Именно модата е и повода да напусне дребното градче, в което е израснала. Една нощ Ели сънува чудноват сън, който я връща обратно във времето и я придвижва в обичаните ѝ години на суинга. В него тя за първи път вижда красивата уверена русокоска Санди. В съня ѝ Санди стартира връзка с очарователния Джак. Сънищата ѝ обаче вършат внезапен поврат, когато тя схваща, че Санди не живее бленувания от Ели живот, а в действителност е жертва на тормоз, а даже и на ликвидиране. Ели се впуска в серпантина от въпроси и стартира да търси техните отговори, до момента в който светът ѝ става все по-объркан, а границите сред сънища и действителност – все по-неясни.

Любителите на научнофантастичния род могат да се насладят на кино лентата „ Зона 414 “ в през юни. Лентата се развива в близкото бъдеще в колония, изпълнена със свръх съвременни хуманоидни роботи. Когато дъщерята на основателя ѝ изчезва някъде из Зона 414, той наема частния детектив Дейвид Кармайкъл, с цел да я върне вкъщи. От своя страна Дейвид си партнира с извънредно софтуерно напредналия хуманоиден робот Джейн. Преминавайки през редица провокации, те бързо стартират да сглобяват мистерията, разкривайки закононарушение, което ги кара да слагат под въпрос цялостния генезис на „ Зона 414 “.

 

дава на феновете опцията да се насладят на нови хитови заглавия, които единствено допреди няколко месеца са били в киносалоните. Освен тях, клиентите могат да гледат над 20 000 други филми и сериали с първокласен тон и картина. Срещу извънредно налична такса потребителите могат да наемат заглавие по собствен избор и да го гледат безграничен брой пъти през идващите 48 часа. Със своите AI рекомендации платформата запаметява усета на своите консуматори и с времето стартира да им предлага все по-близки до техните желания заглавия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР