Прочутият италиански певец Енцо Гинаци, известен като Пупо, пристигна в

...
Прочутият италиански певец Енцо Гинаци, известен като Пупо, пристигна в
Коментари Харесай

Италианска попзвезда определи отмяната на руската култура като грешка

Прочутият италиански артист Енцо Гинаци, прочут като Пупо, дойде в Русия, с цел да изпрати това, което той назовава " обръщение за разговор ". Попзвездата би трябвало изнесе концерт в Кремъл в петък.

Пупо съобщи, че е пристигнал в Русия без " никакви политически планове ", като добави, че посредством концерта си желае да " съобщи посланието, че мирът ще се върне в света ".

Гинаци, един от западните актьори, които се оповестиха срещу анулацията на съветската просвета поради войната в Украйна, съобщи, че в никакъв случай не е спирал да пътува до Русия, даже и в този " внимателен интервал ".

" Винаги съм бил срещу ембаргото върху културата на който и да е народ, това е погрешно. Затова не се опасявам, тъй като съм уверен, че се държа по метод, който подхожда на моята концепция и на концепцията, че културата би трябвало да бъде свободна ", сподели артистът.

Пупо играе на италианската сцена повече от 40 години. През 1985 година той прави извънредно сполучливо турне в Съветския съюз, по време на което изнася 40 концерта. Оттогава насам той няколко пъти изнася концерти в Русия и остава една от най-популярните типичен италиански попзвезди. Джинаци доближава своята най-голяма известност в Италия през 70-те и 80-те години на ХХ век. Той печели популярност с сантименталните си балади и запаметяващи се поп мелодии, изключително с песента Gelato Al Cioccolato.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР