Проблемите на bTV със сайта им в интернет не са

...
Проблемите на bTV със сайта им в интернет не са
Коментари Харесай

Голям гаф на БТВ затри цялата програма: Скриха всички предавания от понеделник

Проблемите на bTV със уеб страницата им в интернет не са редки. В началото на новата седмица обаче те изглеждаха много по-сложно от нормално. На първо място, през целият предобед гледането на програмата на малкия екран онлайн през интернет беше невероятно. Новинарският уебсайт на малкия екран също зареждаше мъчно, а от публикациите липсваха изображенията.
По-късно казусът беше явно оправен и онлайн излъчването на bTV беше възобновено. За сметка на това обаче уеб сайтът bTV plus, на който съгласно личната реклама на малкия екран, можеш да наваксаш това, което си пропуснал остана като застинал във времето.
До края на работния ден нито „ Тази заран “, нито „ Преди обед “ не бяха качени на запис. На процедура bTV plus „ изтри “ цялата стратегия от понеделник без никакво пояснение или опрощение за феновете си в интернет.
Понякога малкия екран крие умишлено изданията на някои излъчвания, в които са станали гафове, твърди Vihrogon. Такъв е образеца с предаването от 15 септември на „ Тази заран “, по време на което водещата Мария Цънцарова направи някои леко несъответстващи мнения. Записът се появи bTV plus грижливо „ окастрен “, с цел да не се разраства прекомерно абсурда и най-много да бъде потулено доказателството, че гафовете са факт.
Не е ясно дали в този случай става за нещо сходно, за хакерска офанзива или за механически проблем на екипа на малкия екран. При всички положения, решението на bTV да си замълчи за издънката, все едно нищо не е станало, надали най-хубавия метод да поддържаш доверието на феновете.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР