Проблеми с машините за гласуване на много места в страната.

...
Проблеми с машините за гласуване на много места в страната.
Коментари Харесай

ЦИК съобщи къде гласуват с хартиена бюлетина

Проблеми с машините за гласоподаване на доста места в страната. В 5 секции в страната Централната изборна комисия /ЦИК/ е решила още през вчерашния ден да се премине към гласоподаване с хартиени бюлетини поради проблеми с машините. Това сподели ръководителят на ЦИК Камелия Нейкова. Петте секции са в Добрич, Карнобат, Брусарци, Полски Тръмбеш и село Янково.

След инспекция на механически проблеми с машините за гласоподаване, гласуването на машини е спряно в още 7 секции -  две в 23 МИР София, две в Силистра, две в Благоевград и в Бургас. 

Това стана след първото съвещание на ЦИК, което стартира в 10 часа. След него ще станат ясни и първите данни за изборната интензивност в страната.

Пет-шест са сигналите за нарушавания, които са постъпили в Централната изборна комисия /ЦИК/, с изключение на проблемите с машините за гласоподаване. Това сподели зам.-председателят и представител на ЦИК Росица Матева. Тя посочи, че има постъпил сигнал за предизборна пропаганда в интернет. Излизат облиците на политическите водачи. Има още един сигнал на една от осведомителните организации за информиране за междинните резултатите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР