Пробили дограмата на аптеката с бормашинаКриминалисти от софийската полиция задържаха

...
Пробили дограмата на аптеката с бормашинаКриминалисти от софийската полиция задържаха
Коментари Харесай

Мъж задигна лекарства за над 200 хил. лв.

Пробили дограмата на аптеката с бормашина

Криминалисти от софийската полиция задържаха мъж, отмъкнал медикаменти за над 200 хиляди лева от три аптеки. Престъпникът бил задържан директно след грабеж на аптека в Сливница.

Последната кражба станала в нощта против 2 октомври. Той и другарите му пробили дограмата на аптеката с бормашина, по-късно заглушили СОТ-а и отмъкнали медикаменти за над 35 хиляди лева " Касата даже не е отваряна, а козметика не е задигана ", описа собственичката на обекта Иман Андреева. Тя уточни, че това е трета кражба в нейна аптека. Първата била на 28 януари т.г. Ударената тогава аптека била същата, която и в този момент.

При първия грабеж апашите отмъкнали медикаменти за 18 хиляди лева На 8 март пък била най-прецизната им кражба - обрали аптеката на дамата в Божурище и отмъкнали всички медикаменти в нея.Стойността им на едро била 150 хиляди лева

При обира в Божурище апашите даже не разрушили нищо - знаели кода на алармата и го въвели. Успели да блокират и охранителните камери, както и при другите два обира. Отново не протегнали ръка на козметиката.

Групата е набелязвала аптеките, като им е слагала лепенки.

Андреева е уверена, че арестуваният причинител не е работил самичък. От служители на реда и прокурори схванала, че мъжът и другарите му са виновни и за предходните кражби. Тя е признателна на служителите на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи - София и на техния шеф старши комисар Николай Спасов за бързата реакция при последния грабеж и се надява и съучастниците на задържания да бъдат хванати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР