Пробация за срок от 10 месеца наложи Районният съд в

...
Пробация за срок от 10 месеца наложи Районният съд в
Коментари Харесай

„Ще взема пушка и ще ви избия всичките“: Mъж се закани на семейството си, съдът го изненада

Пробация за период от 10 месеца наложи Районният съд в Кюстендил на мъж за закана за ликвидиране в изискванията на домашно принуждение, като утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната.
Обвиняемият М. С., на 36 години, неосъждан, се признава за отговорен в това, че на 19 септември 2023 година в къща, в гр. Кюстендил, в изискванията на домашно принуждение, се е заканил на брачната половинка си с ликвидиране, крещейки на всеослушание думите: „ ще взема пушка и ще ви избия всичките, ще ви изтепам “. Това заканване би могло да възбуди в нея състоятелен боязън за реализирането му; както и за това, че по същото време, в изискванията на домашно принуждение, се е заканил на жена, с която живеел в едно домакинство, с закононарушение срещу нейната персона – с ликвидиране, крещейки на всеослушание думите „ ще взема пушка и ще ви избия всичките, ще ви изтепам “, предава 24 часа.
М. С. ще изтърпи наказване „ Пробация “, със следните пробационни ограничения: „ наложителна регистрация по сегашен адрес “ за период от 10 месеца с честота два пъти седмично и „ наложителни периодически срещи с пробационен чиновник за период от 10 месеца.
Определението на Районен съд – Кюстендил е дефинитивно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР