"Призоваваме хората да не се поддават на провокация, а полицията

...
"Призоваваме хората да не се поддават на провокация, а полицията
Коментари Харесай

Нинова призова хората да не се поддават на провокация, а полицията да не упражнява насилие

"Призоваваме хората да не се поддават на провокация, а полицията да не упражнява принуждение върху протестиращите. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти на влизане в НДК, където се организира градската конференция на столичните социалисти.

"Всеки българин е свободен да стачкува спокойно. Ние поддържаме и участваме в тези митинги. Както заявих от трибуната, ще си създадем собствен народен протест, защото ни не разрешиха да организираме събора на "Бузлуджа ". Ще го проведем в центъра на София. Призоваваме да не се поддават хората на провокация, а полицията да не упражнява принуждение върху протестиращите ", сподели Нинова

Лидерът на левицата чака една спокойна и сериозна градска конференция на Българска социалистическа партия - София. Тя уточни, че чака доста сериозен изчерпателен диалог за постигнатото в последните 4 години и вероятността за идващите политики.

Конференцията стартира малко след 10 часа с химните на България, на Европейския съюз и осъществяване на Интернационала. Форумът бе открит от ръководителя на столичната левица Калоян Паргов.

Конференцията се организира при строги противоепидемични ограничения. В началото на съвещанието от делегатите уважиха с едноминутно безмълвие умрелите социалисти през годината.

Участниците в конференцията одобриха дневния си ред, избраха управление на конференцията и Мандатна комисия. Част от точките плануват разбор на обществено-политическата конюнктура, доклад на работата на градската организация. По нея ще рапортува Калоян Паргов. На вниманието на делегатите ще бъда показан и доклад на Градската контролна комисия.

Дневният ред включва още избор на ръководител на Градския съвет и управление на Българска социалистическа партия - София.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР