Признанието на актрисата Диана Димитрова, че е била ударена с

...
Признанието на актрисата Диана Димитрова, че е била ударена с
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Не искам нито стотинка от лицето, което искаше да ме убие

Признанието на актрисата Диана Димитрова, че е била ударена с крайник в лицето по време на кино снимки от неназован от нея сътрудник преди няколко години, разбуни духовете, разделяйки публичното мнение на два полюса.

32-годишната актриса, която загатна, че въпросният агресор е Юлиан Вергов, бе атакувана от отрицателни мнения от страна на обществени персони, измежду които журналистът Явор Дачков, който я назова " слаба актриса ". Димитрова не му остана длъжна и отбрани достолепието си, изтъквайки достиженията си на сцената.



С нов пост във Facebook звездата от " Откраднат живот " изрази безапелационна позиция, че не търси финансово обезщетение. " Аз съм известно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не искам нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не искам нищо друго, с изключение на МОРАЛНО отмъщение. Бъдете здрави и усмихнати и голямо благодаря на армията от положителни хора, които ме поддържат, тъй като ме познават. Този път ще спечелим ВОЙНАТА! ", написа актрисата.

Диана Димитрова се опълчва и на обвиняванията за пр-акция. Тя е категорчина, че кариерата ѝ не се нуждае от спомагателен подтик, тъй като " сега е ТОП ". За образец дава и амплоато си на художник, като добавя, че е продала седем картини единствено от последната си галерия. 



В поста си актрисата споделя, че отминалата седмица е била " най-кошмарната " в живота ѝ, " тъй като е еманация на претърпяното принуждение цялостен живот ". " Мой някогашен другар ме попита ''Що все на тебе, бе човек?!'' Когато желаех да се развъртвам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка година и девет месеца, аз не бях подготвена и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност! Мечтата ми беше НХА, и ме одобриха. Първа по триумф, графика. Той продължи да работи в ДАНС. През годините той се ожени и в този момент има две прелестни деца. Разбира се, останахме доста близки, тъй като той е същински добър и обективен човек ", добавя още тя.

А на въпроса ''Що все на мен?!'' тя твърди, че към този момент знае отговора: " Защото някой би трябвало да направи първата крачка ".

Има и още един любопитен подробност от обявата на Диана Димитрова, с който актрисата връща лентата и към друго нейно изказване за оказван тормоз, този път по време на образованието ѝ в НАТФИЗ. Тя назовава обвинявания " сътрудник Василев " и споделя по какъв начин още в неделя нейна колежка също е споделила за сходно прекарване:

" Човекът, който се подписа на изпитите, след това ме смачка, само че отидох с юрист. Преборихме се, дружно. Тази година разбрах, че неналичието на желанието ми да стигнем до съд, е довела, сътрудник ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази сякаш, национална академия. Часове преди да изляза онлайн в неделя по bTV в " 120 минути ", приказвах с момиче-колега, която сподели, да, аз бях при него, поради него, в този момент напущам България. Нейният баща е бил прочут публицист, светла му памет. Разказа ми, че когато са разбрали кой е татко й, в академията отношението се е трансформирало, само че горчилката остава и тя в този момент напуща страната... ". 



Все още няма публично известие по случая, тече следствие. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР