Призивът вече трябва да е Дайте да не си държим

...
Призивът вече трябва да е Дайте да не си държим
Коментари Харесай

Алгафари посочи голям срам за Киро и обяви: Дотук беше! На избори ще видят колко струват

Призивът към този момент би трябвало да е „ Дайте да не си държим на думата “. Това съобщи пред bTV пиар специалистът Нидал Алгафари във връзка политическите земетресения и изненади от последните седмици.
„ 1300 години живяхме без Асен Василев. Сега ще опрем до него ли най-после? “, попита той.
„ Големият проблем е, че Бойко Борисов не си подвига телефона, когато му се обажда Кирил Петков. Започва да ми намирисва на някаква любовна драма. Не може да излизаш по малките екрани и да обясняваш – но той не ми подвига, той не желае да се чуе с мен. Представете си по какъв начин се жалва някой от републиканците в Съединени американски щати и споделя – този там на Байдън не ми се обажда. Срамота “, отсече той.
Според него това е симптом на уязвимост от страна на ПП-ДБ.
„ Правителство няма да има. Дотук беше. Най-вероятно ще се отиде на избори. Изборите са красиво нещо. Нека се премерят електорално кой колкото коства “, съобщи Алгафари.
„ Със сигурност има нещо, което е малко по-голямо от личностите и партиите. Това най-вероятно е власт и пари. При последващи избори доста ми е забавно на каква база ще стъпят ПП-ДБ. Анти-ГЕРБ към този момент е изтъркано, не става “, уточни той.
Експертът счита, че ПП-ДБ ще се най-губещите на изборите.
Според доцент Наталия Киселова, изтича времето за избори 2 в 1 и най-вероятно те ще се проведат настрана.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР