Призив за нападения по време на президентските избори в Египет

...
Призив за нападения по време на президентските избори в Египет
Коментари Харесай

"Ислямска държава" призова бойците си да попречат с нападения на произвеждането на изборите в Египет

Призив за набези по време на президентските избори в Египет идващия месец и предизвестие към египтяните да стоят надалеч от изборните секции беше насочен във видеозапис, за който се твърди, че е на локалния клон на групировката " Ислямска страна ", съобщи Асошиейтед прес.

Автентичността на 23-минутния видеоклип, който бе оповестен нощес от симпатизиращи на ИД уеб страници, не може да бъде доказана посредством самостоятелен източник, само че той изглеждаше сходен на предходни нейни изявления.

На записа се загатва на малко за провежданата сега атака на египетските сили за сигурност против джихадистката формация, което подсказва, че той е изработен след началото на интервенцията в петък, показва АП.

Показани са и фрагменти от предходни набези на ИД на Синайския полуостров, както и от убийствата на невъоръжени военнослужещи в извънработно време и на мъже, обвинени, че сътрудничат на силите за сигурност.

Преизбирането на египетския президент Абдел Фатах Сиси на изборите на 26 – 28 март на процедура е несъмнено, отбелязва АП.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР