Призив на пилот от британска авиокомпания предизвика милион коментари в

...
Призив на пилот от британска авиокомпания предизвика милион коментари в
Коментари Харесай

Пилот: Купувайте билети като тоалетната хартия

Призив на водач от английска самолетна компания провокира милион мнения в обществените мрежи. Публикувацията се появи на формалната страница на служителя от Virgin Airlines в Instagram.

На фотографията той държи картонена табела, на която написа: Buy airline tickets like you bought toilet paper (Купувайте самолетни билети както купувахте тоалетната хартия).

Ние се нуждаем повече хора да си резервират билети, това ще помогне на самолетните компании да запълнят самолетите и ще разреши да се възстановят пътническите полети по-бързо, написа още водачът.

Постът събра обаче стотици хиляди отрицателни мнения. Хората се жалват, че са им анулирали резервациите, че самолетните компании не са им върнали парите. Твърдят също, че до момента в който водачите са получавали галактически суми като заплати са се държали пренебрежително, а в този момент са се сетили да търсят състрадание.

 По същото време съветска стюрдеса пусна репортаж от новата си работа, като помощничка в супермаркет. Тя споделя, че работата е доста изтощителна, би трябвало непрестанно да се придвижват артикули, да се зареждат рафтовете и се прибирала капнала у дома. Тежката работа не била за стюрдесите. Сигурно по тази причина преди седмица десетки нейни колежки, уволнени в Нова Зеландия, оповестиха, че ще станат сприптийзьорки, тъй като не могат да правят друга работа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР