Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер, отново насочи светлината

...
Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер, отново насочи светлината
Коментари Харесай

Мирисът на успеха

Приятелката на Григор Димитров - Никол Шерцингер, още веднъж насочи светлината на прожекторите към себе си. След 14 години в музикалната и развлекателната индуствия, американската певица дебютира и в козметичната. Вчера тя направи рекламен тур на Острова, с цел да показа своя личен парфюм Chosen.

Мирисът на триумфа се усещаше във въздуха на Трафорд Център в Манчестър, където бе премиерата на аромата. Облечена от главата до петите в алено и с надпис на френски “Завинаги феминистка” на гърдите, Никол насочи ясно обръщение към дамите.

“Искам да дам на всяка жена нещо, което да я накара да се усеща уверена и специфична. Парфюмът неслучайно се споделя по този начин. Всяка жена би трябвало да бъде “Избраната”. Бутилката е доста специфична, въодушевена е от диамантите, които в началото са части въглища. След обработката им обаче те разцъфтяват в тези красиви камъни. Това за мен символизира днешните дами и този мирис е за нас.”

Малко по-късно брюнетката смени тоалета и облече късна черна рокля, с цел да продължи промоционалната си обиколка в Бирмингам, написа спортал. Никол съчета дрехата със сандали в черно и златисто и изглеждаше сензационно, до момента в който държеше бутилката с парфюм в ръцете си.

Тя зарадва доста почитатели, които бяха пристигнали за подписи и фотоси.

“Какъв дълъг ден…последна спирка Лондон. Благодаря ти Англия за цялата обич и подкрепа”, написа Никол Шерцингер в Инстаграм, където качи нова порция секси фотоси.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР