Приятели, вчера вечерта политическите формации от сглобката, коалицията, некоалицията, сговора

...
Приятели, вчера вечерта политическите формации от сглобката, коалицията, некоалицията, сговора
Коментари Харесай

Алгафари: Господин Борисов, вие сте каратист. Противникът е на земята и моли за милост

Приятели,
през вчерашния ден вечерта политическите обединения от сглобката, обединението, некоалицията, сговора или както желаят да го назовават, разбудиха позаспалото ни внимание. Две години откакто един от шарлатаните арестува водача на най-голямата и мощна партия в страната в едно с другите по първи от Политическа партия и Демократична България се молеха кахърно на същия.
Шарлатаните, наречени по този начин от основателят им, които щяха да изчегъртват ГЕРБ, щяха да вкарват в пандиза водача на партията, които в никакъв случай, но в никакъв случай нямаше да одобряват господин Пеевски, съвсем паднали на колене се умилкваха и молеха на същите. Преди това пък сърбаха мазно кафе в скута на водача на Движение за права и свободи. Предвид посочените обстоятелства се обръщам с молба към господин Борисов.
Господин Борисов, вие сте каратист. В това спортно изкуство има и неписани закони. Един от тях е, когато съперникът ти е на земята и моли за благосклонност, каратистът би трябвало да спре да го постанова и да му даде късмет да се отдръпне.
Даже когато преди този момент те е удрял не по разпоредбите, елементарни му. Той толкоз може.
От Facebook профила на политическия пиар Нидал Алгафари
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР