Приятели, близки и почитатели се стекоха пред църквата Свети Никола

...
Приятели, близки и почитатели се стекоха пред църквата Свети Никола
Коментари Харесай

Стотици се сбогуваха с Лорина Камбурова във Варна

Приятели, близки и фенове се стекоха пред църквата " Свети Никола " във Варна, с цел да изпратят за финален път младата актриса Лорина Камбурова. Тя умря в края на май в Москва, преди да навърши 30 години. Лорина е прекарала последните си дни в болница в Русия, където живееше от януари и работеше върху комедията " Любов и чудовища " (излязла на екран в края на април). Актрисата е имала тежко заболяване и е очаквала трансплантация във Виена, която по този начин и не съумява да дочака, оповестява Нова тв.

Лорина Камбурова е родена във Варна през 1991 г. Завършва НАТФИЗ през 2014-а в класа на проф. Здравко Митков. Печели известност с функциите си в сериалите " Връзки " и " Скъпи наследници ". Играе в задгранични филмови продукции - американски, турски и руски; работи като модел и участва в голям брой реклами. На театралната сцена има роли в постановките „ Неестествен асортимент ” и „ Повелителят на мухите ”. Дублира в „ Гъмбол ”, „ Тотална драма ”, „ Пингвините на Мадагаскар ”, “Барби и тайното кралство ”.  Тя е и красивото лице във видеоклипа на Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " - " Тази ария не е за обич ".

Самала Лорина можеше да пее прелестно - тя е вокал на акустичната тайфа „ Рос и Лорина ”, където си партнираше с актьора Росен Пенчев. Поклон пред паметта на надарената млада актриса, за която всички в гилдията си спомнят с положително и с доста горест.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР