Привличането на стратегически инвестиции изисква обединяването на усилията на всички

...
Привличането на стратегически инвестиции изисква обединяването на усилията на всички
Коментари Харесай

Радев обеща помощ на министър за привличане на инвестиции

Привличането на стратегически вложения изисква обединяването на напъните на всички институции, поддръжка и гаранции от най-високо политическо равнище и това е идея, за която президентската институция не е преставала да работи. Това съобщи президентът Румен Радев на среща на „ Дондуков “ 2 с министъра на стопанската система Богдан Богданов, на която го срещна с неотдавна извършените от него диалози на най-високо политическо равнище за привличането на стратегически вложения у нас.

Държавният глава поздрави Богдан Богданов за работата му отпред на Българската организация за вложения в границите на мандата на последното служебно държавно управление, когато бе основана една от най-големите стопански зони на Балканите – в Доброславци. Проектът дава благоприятни условия за огромни вложения в региона на зелената стопанска система, автомобилната промишленост и електрическата подвижност.
-->
Министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов съобщи, че работата по основни за България планове продължава и положените старания в тази тенденция следва да бъдат надградени. Той сложи акцент върху нуждата от обезпечаването на предвидимост за бизнеса, с цел да бъдат осъществени евентуалните капиталови планове. Богданов благодари на президента за визитата му на извършения неотдавна Международен панаир в Солун, в който страната ни бе почетна страна участник. Той открои и приноса на служебното държавно управление, президентската институция и Министерството на стопанската система и промишлеността за организацията на българското присъединяване в интернационалното комерсиално ревю.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР