Приветствам разкриването на извършителя на палежа на културния център на

...
Приветствам разкриването на извършителя на палежа на културния център на
Коментари Харесай

Кирил Петков благодари за заловения извършител на палежа в Битоля

Приветствам разкриването на причинителя на палежа на културния център на македонските българи в Битоля. Това написа министър председателят Кирил Петков на формалната страница на Министерския съвет във Facebook.

„ Благодаря на управляващите в Република Северна Македония и на премиера Димитър Ковачевски за ефикасните им дейности, които в оптимално къс период заловиха подпалвача. Категорично няма да се поддаваме на провокации, които имат за цел да саботират връзките със съседите ни “, показва българският министър-председател.



За арестувания причинител заяви през днешния ден в обществените мрежи Оливер Спасовски, министър на вътрешните работи на Република Северна Македония. По думите на Спасовски причинителят е направил цялостни признания за действието си.

Палежът на входната врата на офиса на Културния център „ Иван Михайлов” в Битоля бе осъществен в ранните часове на 4 юни.

Ламбе Алабаковски, показан като македонски артист стои зад подпалването на българския културен дом " Иван Михайлов " в Битоля, оповестиха управляващите в Скопие.

За него се знае, че неотдавна се е прибрал в Македония, откакто през последните години е живял във Флорида, Съединени американски щати със брачната половинка си Магдалена и двете им деца Майкъл и Деметриус, оповестява уеб страницата slobodenpecat.mk. Роден е в село Любойно, Северна Македония.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР