Привържениците на ЦСКА от сектор Г обявиха бойкот на мачовете

...
Привържениците на ЦСКА от сектор Г обявиха бойкот на мачовете
Коментари Харесай

Край! Цесекарите обявиха война на Ганчев

Привържениците на ЦСКА от бранш " Г " оповестиха протест на мачовете на тима, до момента в който актуалното управление е отпред на клуба.

Това обявиха от естрада " Сектор Г " на страницата си във Facebook.

" Измина един от най - унизителните месеци, които трябваше да изтърпим през последните години. Поредни мачове без гол, реваншът със " Славия ", 5:0 в Разград... Въпреки всичко това, на 15.05. обединената алена общественост застана зад тима си и извърши до краен лимит Сектор " А " и Северната естрада, показвайки неизмеримата си обич към ЦСКА и защитавайки своята чест. Какво получихме отсреща?

Обяснения от страна на управлението, че този край не е непременно и меко казано подозрителен мач, в който нямахме удар към вратата на тези.

Извинението за всичко това пристигна едвам през днешния ден и то когато към този момент " бананът бе опрял до кокала ". Не го одобряваме.

Преди към месец пуснахме позиция, в която ясно обяснихме на управителните фактори, че заемът ни на доверие е тотално привършен и чакаме съществени промени.

Както сами виждате, сега се играе мач на Армията. В " Сектор Г " няма флагове. Няма песни. Няма ни и нас. И няма да ни има до момента в който Амос Юга, Джеферсон, Бусато и всички други измислени герои са на телефонната слушалка, саботирайки всеки треньор по нечие разпореждане.

Бихме желали да разсеем и последващата опорка, че без актуалното ни управление ЦСКА е жертван на забвение. Отлично знаем, че преди известно време са водени диалози сред управителните фактори и евентуален покупател, който не е бил нито Цветомир Найденов, нито Кирил Домусчиев. Лица, с които нямаме и не желаем да имаме никакви допирни точки за в бъдеще. ЦСКА е по-голям от всички и ще пребъде, запомнете го!

Считано от през днешния ден обяваваме цялостен протест на футболните ни срещи и ще предприемем дейности, които счетем за уместни, до момента в който актуалното управление на ЦСКА е на кормилото му.

Не виждаме безусловно никакъв капацитет за нас и клуба, до момента в който тези хора не престават да са отпред, говорейки за вероятност и конструктивност, без да са забили един гвоздей на Армията за 6 години ръководство. Държим да подчертаем, че в това си умозаключение изключваме изрично великия и единствен Христо Стоичков, който за нас постоянно ще си остане Господ ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР