Привържениците на Локомотив (София) организират възпоменателно шествие и полагане на

...
Привържениците на Локомотив (София) организират възпоменателно шествие и полагане на
Коментари Харесай

Правят шествие в памет на Никола Котков

Привържениците на Локомотив (София) провеждат възпоменателно шествие и полагане на венци във връзка 50-годишнината от гибелта на легендата на „ столичните железничари “ и Левски – Никола Котков. Събитието ще се организира на 30 юни от 18:00 часа в столичния квартал „ Надежда “. На тази дата през 1971 година Георги Аспарухов – Гунди и Никола Котков умират в автомобилна злополука на път за Враца.

" На 30.06.21 година (сряда) от 18:00 ч. ще се организира възпоменателно шествие и полагане на венци във връзка 50 години от гибелта на бележития футболист на Локомотив София – Никола Котков. Събитието ще е под надпис „ Никола Котков – 50 години във вечността “.

Сборният пункт на шествието ще бъде откритият преди година Мемориален комплекс на Никола Котков – (преобразеният с цветни графити и ликове на Никола Котков трафопост на ул. „ Хаджи Мано Стоянов “, (ж.к. " Надежда " 1, зад кафе бар Релакс). Маршрутът на шествието е: по тротоара на бул. „ Ломско шосе “ посока метростанция „ Хан Кубрат “, на светофара се завива вдясно по ул. „ Хан Кубрат “, с последна точка Паметника на Никола Котков (ул. „ Калотина “, в ж.к. „ Надежда 1 “). Часът на поднасяне на венците на паметника на Никола Котков е 19:00 ч. В шествието ще вземат участие доста знакови лица от спортните сдружения на Общо събрание на колегиите Локомотив и футболен клуб „ Локомотив “ София. Организатори на събитието са „ Управляващ орган Железни Бригади‘, „ Официален почитател клуб „ Локомотив “ София, поданици на регион „ Надежда “, Локомотивската общност, с поддръжката на Район „ Надежда “, написаха от Общината.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР