Привърженици на Цървена звезда привлякоха внимание със скандирания в подкрепа

...
Привърженици на Цървена звезда привлякоха внимание със скандирания в подкрепа
Коментари Харесай

Фенове на Цървена звезда подкрепиха Русия, а клубът показа вярност към Газпром

Привърженици на " Цървена звезда " привлякоха внимание със викания в поддръжка на Русия по време на мача с " Вождовац " (3:0) в четвъртък, оповестява " Дейли мейл ".

В същото време клубът съобщи, че няма желание да се разделя с генералния си спонсор " Газпром ". Генералният шеф на белградския клуб Звездан Терзич посочи, че това е по-скоро другарство, в сравнение с бизнес.

По думите му в " Цървена звезда " не е получавано писмо от УЕФА с искане логото на " Газпром " да бъде свалено от фланелките. Подобен ход направи немският " Шалке " незабавно след началото на войната в Украйна. Впоследствие и УЕФА разгласи разлъка с " Газпром ".

Въпреки това в този момент от управлението на европейския футбол удостоверяват, че няма да изискват унищожаване на логото на съветската компания от фланелките на сръбския тим.

" Газпром " е с " Цървена звезда от 2010 година и беше с нас, когато бяхме изправени пред най-лошия сюжет. Когато бяхме в тежко състояние през 2015 година, те ни заплатиха за година и половина напред. Ако не беше " Газпром ", въпросът е дали щеше да има " Цървена звезда ", сподели Терзич, представен от сръбския " Телеграф ".

" Хората, които обичат " Цървена звезда ", в никакъв случай няма да не помнят какво направи " Газпром " за клуба. Тези връзки надвишават бизнеса, това е другарство ".
ТЕМА преди 17 минути 250 преди 21 минути 297 преди 27 минути 1473
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР