Притеснение се появи сред жителите на Благоевград, след като само

...
Притеснение се появи сред жителите на Благоевград, след като само
Коментари Харесай

Благоевградчани пред паника. Умират ли повече българи


Притеснение се появи измежду жителите на Благоевград, откакто единствено за няколко дни си отидоха техни съграждани. Истински потрес претърпяха през днешния ден към обед чиновници на известна верига магазини в квартал  " Еленово " в Благоевград. Служителката от компанията, излязла от стаята си, с цел да отиде до тоалетната и повече не се върнала, оповестява Struma.com. 

След като се забавила задоволително дълго време колежките и тръгнали да я търсят.
-->
Вратата на тоалетната била заключена, а от дамата никаква диря. Когато разрушили врата обаче, я разкрили паднала и бездиханна. Незабавно на място е извикан екип на незабавен център, който открил гибелта на 52- годишната жена.

Причината е инфаркт, безапелационни са медиците.

Случаят шокира работещите във компанията. Минути преди да бъде открита мъртва дамата не давала никакви признаци, че не се усеща добре. Черна бе тази седмица за регионалния град. Само за 2 дни издъхнаха 5-има души. Днес преди обед, до момента в който рязал дърва, е умрял 48-годишен мъж, някогашен пожарникар. Вчера следобяд е умря на работното си място и прочут дърводелец, чиято работилница бе на ул. Ташко Малев. Пак през вчерашния ден известната фамилия на ексшефа на ДАИ Иван Василев загуби сина си Димитър, данъчен контрольор в Национална агенция за приходите Благоевград.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР